20dogecoin zaman menghimpun crytocurrency

20dogecoin pelaburan dalam virtual currency di Malaysia

20dogecoin

20d0gecoin adalah zaman virtual currency dimana potensi kenaikkan amat tinggi di masa kini.

Nasib baik saya percaya!! TAPI!, Dulu2 ramai drp kita TAKNAK percaya dan TAKNAK terima yg Bitcoin ni adalah REAL CURRENCY & FUTURE UNIVERSAL CURRENCY skrg ini dan akan datang tak kisah brape harganya… pasti anda juga mahukannya

2 tahun lepas semasa harga baru sekitar USD250@RM800…..sy juga TAK percaya tp sahabat saya tetap mula mengumpul & memilikinya…..dan kini bila harga dh cecah USD1700@RM7K lebih lagi tinggi keinginan utk mengumpul dan memilikinya .

Jadi kpd yg masih TAKNAK percaya sekarang pon tkpe….tgu la lg 2 tahun apabila harga bit coin dah cecah *USD10000@RM45000*utk 1bitcoin baru anda mula mengumpul dan memilikinya….
Tetapi yg pasti pd masa tu utk anda mendapatkan 1btc pon BUKAN mudah…..percaya lah…

ūüĎć.Jadi disini kita rebutlah peluang yg kedua. Aguru join dengan harga 0.000280 dan kini harga telah meningkat kepada 0.0001123- DOGECOIN semasa harga Tengah murah dan Akn dtg tak kisah lah berapa harga kenaikannya..walaupun kecil atau besar(jangkaan tahun 2018 mencecah1usd@RM5 utk 1 dogecoin), anda sudah memiliki bonus atau keuntungan yg sgt besar.
‚Äč
Mari kita jadikan bitcoin sebagai pengajaran. semasa murah dulu, org kurang percaya..skrg org yg dulu dulu yg beli bitcoin sudah  menjadi kaya raya dan jutawan.

Macam mana nak join 20Doge ni?

Daftar Percuma Dahulu dengan hanya isikan detail anda yang diperlukan dalam web di bawah.

YA…. PERCUMA!

Apa lagi, signup sekarang. Jgn Tangguh Kerana Setiap Perkara Bertangguh Takkan Kesampaian.  Klik link di bawah ini untuk signup.

http://bit.ly/crytocoinmalaysia

informasi detail boleh dapat disini http://bit.ly/20dogecoin

===
Lepas signup nak buat apa?
===

+ Lepas signup korang akan terima emel dari 20Doge tentang detail login dan maklumat. Anda perlu VERIFY dgn click pada perkataan ‘here’ pada email yg anda terima. Simpan emel tersebut untuk rujukan.

+ Aktifkan Akaun Yg Telah Anda Daftar Itu Mengikut Pakej Pilihan Anda. Pakej Minima Akaun Anda Adalah Sebanyak 20usd (Rm120).
Tiada Ketetapan Masa Bila… TIADA PAKSAAN? Lbh Lama Masa Dibiarkan, Nilai 20Dogecoin Semakin Melonjak, Unit Utk Anda Miliki Akan Semakin Mengecil.

Kaedah Pembayaran Pakej :
Anda Blh Gunakan >
1) 20Dogecoin
2) Bitcoin
3) Litecoin
4) Ripple
5) Monero
6) Tunai – Hubungi 011 1284 6553

===
Nak tambah lagi nilai coin?
===

Ya, saya pasti akan ada yang bertanya soalan tu. Kalau nak tambah ada 2 cara.

+ Beli dan tambah coin melalui url akaun yang korang login tadi dan buat Upgrade.

+ Satu lagi cara adalah buat promosi macam saya buat ni dan coin anda semakin bertambah dan berganda apabila ada rakan2 yg menyertai bersama dgn anda kerana anda menerima komisen dari 20dogecoin. Melalui Cara Ini Anda Juga Dpt Nikmati Komisen Harian, Mingguan Dan Bulanan.

20dogecoin ni mudah aje nak faham……
1-join mana2 pakej … system kira 4% pulangan setiap minggu … cth usd20 x 4 % = usd0.80 ….
2-Sponser/taja kawan mana2 pakej dapat 10%
3-Bonus pasangan kiri dan kanan pairing dapat 10%  dikira setiap 7 malam setiap hari waktu Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *