January 31, 2014

Tuition Express Terkini

Tuition Express Untuk Ganerasi Terkini


aqeel tuition center

Tuition Express Kami

Selamat datang ke Laman web kami ditubuhkan pada tahun 2011 untuk menyediakan semua tahap pendidikan kepada pelajar di dalam Malaysia. Ia adalah salah satu daripada institusi di Malaysia dan menjadi pilihan untuk pelajar-pelajar tempatan di Malaysia.
Di pusat tuisyen kami, kami akan memberikan perkhidmatan pendidikan yang berkualiti tinggi dan memberi tumpuan kepada pembangunan teknik belajar yang baik untuk memaksimumkan prestasi. Tujuan utama kami ialah memastikan pelajar secara progresif dalam ujian sekolah dan peperiksaan.
Pengajar-pengajar kami bertujuan untuk menyediakan persekitaran yang menyokong untuk membantu murid mengukuhkan kefahaman mereka dalam bidang yang penting.Pusat tuisyen kami menyediakan tuisyen untuk semua peringkat daripada sekolah rendah ke peringkat menengah dengan kaedah tuition Express .

Dalam dunia moden hari ini, pelajar-pelajar yang menghadapi tekanan yang semakin meningkat tuition Express membina prestasi yang baik dalam pelajaran. Di pusat tuisyen kami, kami adalah betul-betul berdedikasi dan komited pelajar inspirasi untuk mencapai potensi penuh mereka.

Marilah kita menjadi pilihan anda dalam mencapai kelayakan akademik berprestij di Malaysia

Latar Belakang Kami :

  • Tuition Express Aqeel ditubuhkan PADA Tahun 2012.
  • 100 % entiti bumiputra.
  • Tutor yang berkelayakan dan berpengalaman.
  • Pusat tuisyen telah berkembang . Cawangan-cawangan baru tidak akan hanya berhenti di situ. Lebih akan dibuka seperti yang kita meramalkan keperluan pendidikan dan kesedaran ibu bapa untuk pendidikan yang baik pasti akan menyokong sokongan pertumbuhan kami anak-anak mereka dalam pendidikan.

Visi / Objektif;

  • Membantu pelajar-pelajar yang mengalami masalah dalam pelajaran
  • Melahirkan generasi seterusnya ulama dan masyarakat intelektual.
  • Sebagai tindak balas kepada YB Menteri Pendidikan bahawa lebih bumiputera perlu mendapatkan melibatkan dalam sektor perniagaan terutamanya dalam industri pendidikan
  • Untuk mendekati usahawan muda & graduan baru yang ingin memulakan perniagaan mereka sendiri dalam industri pendidikan dengan membantu dan membimbing mereka melalui Skim Francais Tuisyen Aqeel .
  • Untuk menjadi perintis dalam industri pendidikan .

Perniagaan Kekuatan dan Kredibiliti

Kita bukan sebuah syarikat yang hanya menyampaikan guru kepada pelanggan, tetapi kami menyediakan penyelesaian lengkap keperluan pelanggan kami dengan nilai tambah yang tinggi.

Anda akan memberitahu kita tentang keperluan dan keperluan anda, kami akan memaklumkan kepada anda tentang kemungkinan dan mencadangkan satu penyelesaian yang optimum untuk anda.

Ujian penempatan
Untuk dapat memulakan program dengan berkesan, kita mencadangkan kepada mereka yang berminat dalam pelajaran yang dianjurkan oleh syarikat kami yang baru lengkap untuk melakukan ujian penempatan. Ia adalah mungkin untuk menggunakan ujian On-line kami atau melakukan ujian secara bertulis di pejabat pendaftaran di sekolah kami. Jika anda ingin bentuk yang berbeza ujian penempatan, sila hubungi kami.
Pembangunan program

Analisis keperluan
Analisis keperluan biasanya terdiri daripada perbincangan antara guru dan pelajar dan hasil itu disimpulkan dalam dokumen analisis Keperluan . Maklumat yang kami terima semasa perbincangan – sejarah pendidikan bahasa pelajar, hasrat dan keperluan mereka mengenai bahasa – membolehkan kami untuk memenuhi keperluan pelajar sepenuhnya. Pelan kursus ini akan disediakan dengan mengambil kira segala maklumat ini.

Penentuan tujuan kajian dan penyediaan pelan
Dijangka bahawa dalam pelajaran pertama kami akan menyediakan pelan pengajian bagi setiap kursus . Pelan ini akan berdasarkan kepada keputusan pelajar ujian penempatan, analisis keperluan , bilangan dirancang pelajaran dan pertama sekali mengenai keperluan khusus dan keperluan pelajar. Ia termasuk pilihan bahan-bahan kajian , matlamat , kadar pengajaran dan tarikh ujian.

Rekod pelajaran yang ada
Pelajar itu menandatangani satu lembaran kehadiran setiap pelajaran dan guru menulis ke bawah hal perkara dalam carta kemajuan. Kami menghantar satu salinan setiap satu kepada pelanggan tetap setiap bulan dan dengan itu mereka boleh menyemak kemajuan program ini.

Pemantauan kualiti
Kami sentiasa memantau kualiti perkhidmatan kami semasa projek-projek kami . Untuk mendapatkan maklum balas daripada pelanggan-pelanggan kami menggunakan borang soal selidik.

Ujian kemajuan
Kami tetap menguji kemajuan pelajar dan hantar keputusan kepada pelanggan melalui e -mel.

aqeel tuition center

tuition Express membina

Tuition Express adalah kaedah yang bijak sepatutnya anda perlu memberi peluang kepada anak anda untuk mencuba kaedah ini sekarang call 012 2424166 sekarang – kelas percuma juga disediakan untuk perserta terawal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *